Τρόποι Πληρωμής

  • Mέσω αντικαταβολής
  • Απλό τραπεζικό έμβασμα/κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς & εθνικής τράπεζας
  • Μέσω πληρωμής στο κατάστημα μας
  • Μέσω Viva Wallet(MasterCard, Visa)

Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Courier και μπορείτε να την επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς & εθνικής τράπεζας . Είναι σημαντικό για την επίσπευση της αποστολής της παραγγελίας, κατά τη κατάθεση των χρημάτων στην αιτιολογία να αναφέρετε τον Αριθμό Παραγγελίας (σας έχει αποσταλεί με e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας)
όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας (Σε μεταφορά των χρημάτων από άλλη τράπεζα ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις στις  συναλλαγής οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα διατραπεζικά έξοδα τις κάθε τράπεζας ) .
 

Τα στοιχεία κατάθεσης είναι τα παρακάτω:

Τράπεζα Πειραιώς

Στοιχεία Λογαριασμού

IBANK: GR26 0171 1740 0061 7414 7576 609

Αριθμός Λογαριασμού : 61 7414 7576 609

Δικαιούχος : ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΑΡΗΣ

 

Εθνική Τράπεζα

Στοιχεία Λογαριασμού

IBANK: GR1001108670000086700264921

Αριθμός Λογαριασμού :  86700264921

Δικαιούχος : ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΑΡΗΣ

 
Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης . Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσο αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.
 

 

Απόδειξη

Η εταιρία μας κατά την αποστολή της παραγγελίας εκδίδει απόδειξη και δελτίο αποστολής. Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας προσθέστε τα στοιχεία για την έκδοση στα σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας. Ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.